Distracţie extremă pe apele sălbatice ale râului Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Outdoor Experience organizează ture de rafting pe râul Mureş la care pot participa toţi mureşenii care iubesc adrenalina. Traseul Neagra-Răstoliţa nu necesită o pregătire fizică extraordinară şi nici experienţă în domeniul raftingului.

Mureşenii amatori de sporturi extreme pot avea parte de senzaţii tari chiar în judeţul lor. Outdoor Experience organizează ture de rafting pe râul Mureş la care pot participa chiar şi persoane fără o pregătire fizică ieşită din comun sau experienţă în domeniu. Participanţii au posibilitatea de a intra în contact cu natura într-o manieră cu totul neconvenţională.

Raftingul este un sport extrem ideal pentru aventurieri, în care scopul principal e ca cei aflaţi în barcă să reuşească să îşi menţină stabilitatea pe cursul rapid al apelor curgătoare de munte. „Senzaţiile sunt greu de caracterizat, adrenalina fiind fantastică în momentul unei ture de rafting pe o apă sălbatică, precum cea din Defileul Mureşului. Practic, toţi cei aflaţi într-o barcă, fie că e de două sau şase persoane, trăiesc la intensitate maximă fiecare val, fiecare mişcare a apei”, mărturiseşte Komaromi Istvan, de la Outdoor Experience, organizatorul ineditelor experienţe de rafting pe apele învolburate ale Mureşului, Jiului, Cernei, Crişului sau Buzăului.

Rafting în weekend

Mâine va avea loc o tură pe Mureş, pe traseul Neagra-Răstoliţa, o zonă cunoscută ca fiind una dintre cele mai pitoreşti din tot judeţul. Oricine are posibilitatea să se înscrie, taxa fiind de 25 de euro. „Noi punem la cale astfel de ture pe mai multe râuri din ţară, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de cereri. Oamenii sunt deschişi la experienţe de acest gen, pentru că îi apropie de natură şi îi relaxează după o săptămână grea la servici”, a completat Komaromi Istvan. Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor echipament specific unei ture de rafting (bărci gonflabile, pagăi, veste de salvare, costume şi pantofi neopren, plus o cască de protecţie pentru fiecare n.r.). În plus, aceştia îi vor ghida şi se vor ocupa de instructajul tuturor persoanelor care vor lua parte la inedita aventură pe apele Mureşului.

Noutăţi pe internet

Pentru informaţii suplimentare sau rezervări puteţi suna la 0747 835.624 sau să trimiteţi un mail la office@outdoorexperience.ro. De asemenea, pe site-ul celor de la Outdoor Experience, www.outdoorexperience.ro, sunt publicate constant noutăţi şi trasee pe care urmează să aibe loc ture de rafting şi canoe.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite