Distracție cât cuprinde la Festivalul Naţional Studenţesc de Satiră şi Umor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupele studențești de umor se vor duela în acest weekend la Casa de Cultură
Trupele studențești de umor se vor duela în acest weekend la Casa de Cultură

Mureșenii vor avea parte de un sfârșit de săptămână plin cu umor de calitate la Casa de Cultură Mihai Eminescu, odată cu debutul celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Naţional Studenţesc de Satiră şi Umor.

Festivalul va avea loc în perioda 25-27 noiembrie, cu participarea reprezentanţilor din centrele universitare  din Ploieşti, Sibiu, Braşov, Târgu-Mureş și Iaşi. Evenimentul este strucurat pe două secţiuni,  concursul de interpretare şi concursul de caricaturi, bilanţul acestora putând fi văzut sâmbătă, cu ocazia vernisajului expoziţiei “Concurs” de Caricatură, în foaierul Casei de Cultură, precum şi la Gala Laureaţilor, unde vor fi desemnaţi câştigătorii ediţiei din acest an a Festivalului.

La concursul de interpretare, studenţii mureşeni vor fi reprezentaţi de două echipe, “Duma” şi “Trupa de Ocazie” ale CCS Târgu-Mureş.

Astăzi vor întra în competiţie trupele studenţeşti înscrise în concurs la secţiunile program satiric şi umoristic, duet, individual cântec satiric, pantomimă şi dans umoristic, iar mâine vor fi desemnaţi câtigătorii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite