Dezvăluiri incredibile pe ”Wikileaks-ul de Mureș”! Acuzații grave de corupție la DNA Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Morar
Daniel Morar

Dumitru Gheorghiu, fostul expert pe probleme economico-financiare de la DNA - Serviciul Teritorial Mureș, își acuză fostul șef de corupție, pe blogul personal.

Dumitru Gheorghiu îl acuză pe procurorul- șef al DNA Mureș, Daniel Morar, că ar fi fost implicat în angajarea sorei sale în cadrul Primăriei Târgu-Mureș, în conditiile în care primarul Dorin Florea primise o solutie de neîncepere a urmăririi penale într-un dosar penal instrumentat de structura centrală a DNA și mai avea încă șase dosare în lucru la structura teritorială Mureș.

Conform www.luju.ro, Dumitru Gheorghiu susține că a fost eliminat din structurile DNA după ce a inițiat o investigație pentru a-l găsi vinovat pe șeful DNA, care s-ar fi folosit de dosarele primarului Târgu-Mureșului pentru a obține un post în cadrul Primariei pentru sora sa.

Sora lui Daniel Morar este o persoana extrem de îndatoritoare, o femeie harnică și agreabilă, cel putin așa cum am cunoscut-o eu. Așa cum au cunoscut-o alții, toate minusurile lui Daniel Morar se regăsesc cu plus la sora-sa. Deci este o femeie plină de calităti, dar care, neabsolvind o formă superioară de învățământ, nu avea posibilitatea să-și găsescă în această perioadă de criza un loc de muncă într-un oraș cu grave probleme economice. Daniel Morar a permis factorului politic să intre cu picioarele în această instituție. A făcut o găinărie de doi bani în legătură cu sora sa. S-a folosit de funcția sa și de faptul că avea niște dosare în lucru și îl ținea în sah pe Florea și și-a angajat sora acolo”, afirmă Dumitru Gheorghiu, citat de luju.ro.

Întreaga înregistrare a declarațiilor lui Dumitru Gheorghiu poate fi accesată aici.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite