Dezastru la titularizare. Sute de candidaţi cu note între 1 şi 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

299 de dascăli mureşeni care au susţinut examenul de titularizare au obţinut note între 1 şi 5. În judeţul Mureş, singurele note de zece au fost obţinute la proba de educaţie muzicală.

Doar doi dascăli, din cei care au susţinut examnul de titularizare în cele cinci centre din judeţ au obţinut nota 10. În rest rezultatele sunt dezastruoase, 299 de candidaţi obţinând note între 1 şi 5. Un număr de 359 de candidaţi au obţinut note între 5 şi 7 şi doar 266 note peste 7.

Potrivit Inspectoratului Şcolar, la examen au fost prezenţi 1.001 de candidaţi, dintre care 116 au părăsit sala chiar în timpul probelor. Doi dintre candidaţi - Farkas Attila şi Nagy Istvan- au obţinut nota 1 la disciplina Educaţie fizică şi sport. Notele de 10 au fost obţinute de Iancso Erzsebet din Reghin şi Iuhos Aranca din Cluj. Ambele au susţinut proba de Educaţie muzicală.

"Concursul nu a fost greu, m-am pregătit însă intens în ultimele trei săptămâni. Din păcate nu cred că sunt posturi titularizabile pentru Educaţie muzicală, dar oricum nota îmi va fi valabilă şi în viitor"
, a declarat pentru Adevărul Iancso Erzsebet, profesoară de muzică la Gimnaziul de Stat "Augustin Miron" din Reghin.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite