Deţinuţii fac ordine pe malul Pokloşului, în cadrul Let's Do It Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doisprezece deţinuţi din Penitenciarul Târgu-Mureş vor participa la activităţi de igienizare şi ecologizare în cadrul campaniei „Let`s do it, Romania!”, ca urmare a acordului de parteneriat încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia „Viitorul în Zori”.  

Persoanele private de libertate , cu vârste cuprinse între 18 şi 21 ani, din regimul semideschis, vor participa pe bază de voluntariat la activităţi de  curăţare a albiei pârâului Pokloş. Acţiunea va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9.00, şi are ca punct de pornire podul de peste pârâul Pokloş, din zona străzii Livezeni - cartierul Tudor Vladimirescu.

Astfel de activităţi vor fi derulate de persoanele private de libertate din majoritatea unităţilor penitenciare.
 
Participarea persoanelor private de libertate la această campanie are ca scop dezvoltarea spiritului civic, a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă, precum şi a sentimentului de responsabilitate faţă de mediul înconjurător.

„Let`s do it, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să sensibilizeze autorităţile şi cetăţenii cu privire la gestionarea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite