Deputat UDMR: Dacă Borbely a demisionat, punem alt ministru, postul este al nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Kerekes Karoly afirmă că UDMR va numi un alt ministru al Mediului în urma demisiei lui Laszlo Borbely, întrucât postul aparţine Uniunii, el apreciind, totodată, că asupra lui Borbely ar exista „presiuni" pentru că acesta nu este de acord cu reorganizarea administrativă.

Kerekes Karoly a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Laszlo Borbely este un politician foarte ambiţios, care şi-a construit imaginea cu grijă şi că el personal exclude posibilitatea ca acuzaţiile care i se aduc să fie adevărate. „Nu cred că problemele de care e acuzat sunt adevărate. Nu-şi permite acest lucru. E exclus", a spus Kerekes Karoly, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că „există o presiune" legată de acest caz, „probabil pentru că Borbely s-a pronunţat împotriva reorganizării administrative". Întrebat din partea cui există presiune asupra lui Borbely, deputatul a răspuns: „Las la aprecierea dumneavoastră, dumneavoastră ştiţi cine s-a supărat".

Kerekes a afirmat că, în cazul în care Borbely a demisionat, UDMR va numi un alt ministru, întrucât postul de ministrul al Mediului aparţine Uniunii. „Punem un alt ministru, postul e al nostru", a completat Kerekes Karoly.

Laszlo Borbely a demisionat, joi, din funcţia de ministru al Mediului, la finalul unei discuţii de aproximativ două ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, în urma acuzaţiilor DNA.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite