UPDATE - Egal sub Pietricica! FCM-ul a fost egalat pe final şi vine acasă cu un punct preţios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii FCM-ului aşteaptă o nouă victorie a favoriţilor
Fanii FCM-ului aşteaptă o nouă victorie a favoriţilor

FCM Târgu-Mureş va juca în această după amiază în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, nimeni alţii decât cei care le-au administrat steliştilor ultima înfrângere din campionat. Meciul va începe de la ora 14.00, fiind de o extremă importanţă pentru ambele formaţii.

UPDATE 16.00: FCM-ul a încheiat la egalitate meciul disputat la Piatra Neamţ contra celor de la Ceahlăul, scor 1-1. Bumba a deschis scorul pentru mureşeni, în minutul 11, acesta fiind cel de-al doilea gol al sezonului pentru internaţionalul de tineret în vârstă de doar 17 ani. După un meci disputat, în care pietrenii au căutat egalarea, golul al doilea al meciului a venit în minutul 84, când moldoveanul Cebotaru a egalat cu o lovitură plasată.

1-1 scor final, iar mureşenii obţin un punct dintr-o deplasare dificilă, după ce au fost foarte aproape chiar de o victorie.

UPDATE 13.40: Venirea lui Trombetta pe banca târgumureşenilor a schimbat radical faţa unei echipe ce părea la un moment dat candidată certă la retrogradare. FCM a obţinut două victorii consecutive, ambele fără gol primit, la Petrolul şi acasă cu Chiajna. Cu experimentaţii Ilyeş şi Iencsi în primul 11,  formaţia e pregătită să bifeze un nou rezultat pozitiv şi în fief-ul Ceahlăului.

Misiune dificilă, poate chiar mai grea decât precedentele două. Sub comanda lui Costel Enache, nemţenii joacă un fotbal frumos, modern, foarte bine organizat, o garanţie pentru rezultate bune şi foarte bune. Aceastea de altfel nu au întârziat să apară, cu 20 de puncte acumulate, Ceahlăul fiind acum clasată pe poziţia a 10-a!  În ultimele 4 dispute echipa din Piatra Neamţ este neînvinsă, cu două succese acasă, primele stagionale, contra Stelei şi Voinţei Sibiu!

Fără îndoială, vom avea parte de un meci foarte echilibrat, aşa cum o prezintă şi cotele. Nemţenii vor căuta a treia victorie consecutivă acasă, rezultat ce le-ar permite să abordeze fără mare presiune ultimele 2 partide ale anului, cu Pandurii şi Gaz Metan. De partea cealaltă, elevii lui Trombetta mizează pe obţinerea punctului ce i-ar menţine peste linia retrogradării. Ce va fi la Piatra-Neamţ?

Mai multe detalii, aici.

FCM-ul vine după o victorie în faţa celor de la Concordia Chiajna, scor 3-0, meci în care mureşenii au beneficiat de două penalty-uri discutabile. Totuşi, victoria FCM-ului nu a putut fi pusă la îndoială de adversari.Partida a fost dominată categoric de echipa târgumureşeană, în afara celor trei reuşite, FCM a ratat alte ocazii importante. Iencsi, în minutul 6, şut din 10 metri, prins de portarul celor din Chiajna, Gospodinov, Ilyes, minutul 76, şut de la 20 de metri scos de sub bară de portar şi Didi, reluare cu capul din 7 metri în braţele portarului, în minutul 80.

Dacă va învinge astăzi, FCM-ul va avea parte de mai multă linişte în vederea finalului sezonului de toamnă, urmând să se îndepărteze de zona retrogradării. Ar fi cea de-a treia victorie consecutivă a mureşenilor, o astfel de performanţă nefiind obţinută de FCM în acest campionat până acum. Antrenorul Trombetta nu va putea beneficia nici zi de serviciile atacantului victor Astafei, accidentat în urmă cu două luni.

Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Rămâneţi pe mures.adevarul.ro. Vă vom ţine la curent cu evoluţia scorului!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite