Demonstrații de biking și întâlniri cu elevii în cadrul Săptămânii Mobilității

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demonstrația s-a desfășurat în parcul de pe bulevardul Pandurilor
Demonstrația s-a desfășurat în parcul de pe bulevardul Pandurilor

În cadrul „Săptămânii Mobilităţii”, cea mai cunoscută campanie de imagine în vederea sensibilizării cetăţenilor în a folosi preponderent transportul public local, sunt organizate diverse activități care implică informarea cetățenilor referitor la mijloacele nepoluante de transport.

La începutul săptămânii, în parcul de pe bulevardul Pandurilor, a fost organizată o demonstraţie de bike, prilej cu care mureșenii au fost încurajați de reprezentanții Primăriei să facă mișcare și sport, pentru a-şi proteja sănătatea.

Ieri a avut loc o întâlnire între consilierul primarului, Claudiu Maior, și eleviii clasei a III-a B de la Gimnaziul „Europa”. Ei au participat la un concurs de desene având ca temă petrecerea timpului liber în natură, iar drept recompensă pentru efortul lor, au primit din partea ONG-urilor partenere ale Primăriei în organizarea acestui eveniment câte un rucsac cu rechizite. „Vă îndemn dragi copii să faceţi sport. Să mergeţi cu bicicleta, să vă jucaţi în parc, să faceţi înot, toate aceste sporturi vă vor ajuta să vă dezvoltaţi armonios şi să fiţi sănătoşi”, le-a spui Claudiu Maior, celor mici.

Tot ieri, Primăria Târgu–Mureş, împreună cu Fundaţia Comunitară, au inaugurat rastele de biciclete în cinci locuri publice din oraş, urmând ca până la finele anului numărul acestora să ajungă la 30.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite