GALERIE FOTO Darko Balaban este noul pivot al Tigrilor. Află cine și-a prelungit contractul cu BC Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Mureș se pregătește pentru un nou sezon în Liga Națională de baschet și chiar dacă bugetul pentru anul viitor va fi semnificativ redus, conducătorii Tigrilor au reușit perfectarea unor transferuri care să asigure o evoluție cât mai bună a echipei.

BC Mureş a primit în cursul zilei de ieri, contractul semnat al pivotului sârb Darko Balaban, care astfel se alătură lotului condus de Srecko Sekulovic pentru sezonul 2012-2013.

Transferul a fost anunţat de site-ul firmei de impresariat al jucătorului, iar clubul este în măsură să confirme transferul după primirea documentelor. Darko Balaban este un centru clasic, măsoară 211 centimetri şi cântăreşte 105 kilograme.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu noul pivot al mureșenilor



O altă veste bună pentru fanii celor de la BC Mureș este aceea că jucătorul Liviu Dumitru a încheiat un nou contract cu echipa locală pentru sezonul 2012-2013, el îmbrăcând astfel tricoul alb-albastru pentru cel de-al treilea sezon consecutiv. De asemenea, a fost definitivat noul contract al jucătorul Radu Paliciuc, după activarea clauzei de prelungire.

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite