DJ Project & Giulia vor face show în Club Aristocrat din Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duo-ul electronic DJ Project, alături de Giulia, va încânta urechile celor care vor dori să-şi petreacă seara în Club Aristocrat Society din Sighişoara.

Începând cu ora 22.00, trupa care nu mai are nevoie de vreo prezentare, va cânta cele mai cunoscute hituri, precum „Nu“, „Regrete“ şi „Prima noapte“, concertul fiind unul dintre cele mai aşteptate pe anul acesta.

Trupa DJ Project a luat fiinţă în octombrie 2000, fiind ideea a doi DJ din Timişoara: DJ Gino Manzotti (Handke Guiseppe ) şi DJ Maxx (Floarea Ovidiu Nicolae). Anul următor, aceştia au lansat primul album, intitulat „Experience“, iar în 2002 au ieşit pe piaţă cu un nou disc, „Spune-mi tot ce vrei“. În 2004, DJ Project devenea trupa cu cea mai îndelungată prezenţă în Romanian Top 100: 40 de săptămâni, cu single-ul „Lumea ta“, care avea să îşi înceapă cariera europeană un an mai târziu, fiind promovată de Ministry of Sound, ea mai importantă casă de discuri din Europa. Giulia este cunoscută ca fiind fosta componentă a trupei Candy, iar alături de DJ Project a ajuns să îşi pună în evidenţă calităţile vocal-artistice solo.

Biletele la concert pot fi procurate la intrarea în club, cu 30 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0265 777.999.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite