Cuza Vodă, cea mai modernă piaţă din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă a fost re-inaugurată piaţa agroalimentară Cuza Vodă, care în ultimele luni a suferit ample lucrări de modernizare.

Mureşenii obişnuiţi să îşi facă în Cuza Vodă cumpărăturile zilnice au avut parte de o surpriză de proporţii când au văzut copertina din fibră de sticlă şi schelet metalic, care adăpostea cele 210 tarabe nou-nouţe. Practic, aroma de nou s-a amestecat cu cea a legumelor şi fructelor de pe tarabe. „Investiţia totală a fost de aproximativ un milion de lei, astfel că în momentul de faţă putem afirma fără probleme că piaţa Cuza Vodă este cea mai modernă din oraşul nostru. Pe lângă acoperişul complet nou, tarabele sunt de asemenea noi, cu un aspect civilizat. În plus, am creat un mini-parc în centrul pieţei, unde oamenii să se relaxeze, să stea la o poveste sau pur şi simplu să se odihnească după ce au făcut cumpărături”, ne-a declarat Vasile Filimon, şeful Administraţiei Pieţelor din Târgu-Mureş.

Piaţa dispune, începând de astăzi, de cel mai modern abator din ţară, conform spuselor reprezentanţilor Administraţiei Pieţelor. Acesta este echipat cu aparatură ultramodernă şi respectă absolut toate condiţiile de igienă impuse de Uniunea Europeană.

Modernizările continuă

Cuza Vodă este prima piaţă mureşeană care a trecut printr-un amplu proces de modernizare, urmând ca rând pe rând, toate cartierele din oraş să dispună ce o piaţă la standarde europene. În două săptămâni vor începe lucrările în Mureşeni, unde va fi refăcut sediul administrativ şi vor fi construite cinci spaţii comerciale. Ulterior, urmează să fie implementat un sistem de centre frigorifice în toate pieţele din oraş, inclusiv cele de la Diamant şi din cartierul Unirii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite