Cursuri de înot ieftine la bazinul olimpic din Complexul Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursurile au loc la bazinul olimpic
Cursurile au loc la bazinul olimpic

Primăria Târgu-Mureş și-a propus să ”crească” mureșeni sănătoși și arătoși, astfel încât a inițiat o campanie de atragere a copiilor către înot, prin organizarea de cursuri la bazinul olimpic acoperit cu balon presostatic.

Bazinul olimpic acoperit din complexul de agrement Weekend asigură, spun reprezentanții municipalității, toate condiţiile pentru practicarea înotului, prin organizarea unor cursuri de iniţiere pentru preşcolari şi şcolari cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani, antrenaţi de instructori de specialitate. Cursurile de iniţiere pentru preşcolari şi şcolari se fac de luni până vineri, între orele 08.00 și 15.00, iar sâmbăta între orele 08.00 și 12.00.

Costul unui antrenament este de 9 lei, iar fiecare cursant va fi transportat gratuit la bazin și acasă. Durata recomandată a cursului este de aproximativ 3 luni, perioadă de timp considerată de instructori ca fiind necesară şi suficientă pentru învăţarea înotului. În plus, bazinul este filmat cu mai multe camere de supraveghere, astfel încât siguranța micuților este garantată.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite