Cursuri de înot pe timpul iernii. Vezi aici taxele la bazinul acoperit din Complexul "Weekend"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au votat noile taxe de acces la bazinul olimpic din cadrul Complexului de Agrement „Mureşul”, bazin care va putea fi folosit şi pe timpul iernii, după ce va fi acoperit cu un balon presostatic.


Noile taxe vor intra în vigoare de la începutul anului viitor, iar consilierii au hotărât să acorde o serie de facilităţi copiilor de la şcolile şi grădiniţele din oraş, care doresc să urmeze cursuri de înot.

„Dacă până acuma copiii de la grădiniţele, şcolile din Târgu-Mureş beneficiau ontra unei sume mari de bani de cursuri de înot, din data de 1 ianuarie copiii din Tg Mureş vor fi transportaţi gratuit de la şcoală şi grădiniţă la bazinul olimpic de înot şi contra sumei de 18 lei pe săptămână vor primi acest lucru”, a declarat Claudiu Maior, viceprimar municipiul Tîrgu-Mureş.

Pentru cluburile de înot, taxa de închiriere va fi de 70 de lei pentru o şedinţă de două ore. Pentru alte cluburi sau grupuri de minimum 15 persoane, care vor să înoate în bazin, taxa va fi de 80 de lei pentru două ore.

Achiziţionarea balonului presostatic a costat municipalitatea 700.000 de lei. Balonul menţine temperatură interioară de 28 de grade şi cea a apei din bazin la 27 de grade celsius.

Pe timp de vară, bazinul va fi descoperit prin plierea balonului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite