Curse charter către Palma de Mallorca direct de pe Aeroportul Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima data în România, o companie aeriană spaniolă va efectua curse directe, în luna august, de pe Aeroportul Transilvania către insula spaniolă.

În luna august vor fi programate trei zboruri directe Târgu-Mureş – Palma de Mallorca, direct de pe Aeroportul Transilvania. Astfel, în zilele de 14, 21 şi 28 august, mureşenii care vor opta pentru un concediu în superba insulă spaniolă vor fi la două ore distanţă de o destinaţie de vis. „Este pentru prima dată când un avion din Spania, aparţinând lui Air Europa, va efectua zboruri la Târgu-Mureş. Motivul pentru care acest lucru este posibil îl reprezintă interesul arătat de mureşeni pentru concediile în Mallorca în plin sezon estival. Vor avea loc trei curse cu întoarcere ]n a opta zi. Evident, ne aşteptăm la un flux mare de persoane interesate, astfel că am stabilit oferte de early booking deosebit de atractive, cum ar fi o reducere de 100 de euro din preţul ofertei în cazul înscrierilor efectuate până pe 20 aprilie”, ne-a declarat Tunde Korodi, agent turistic la agenţia mureşeană de turism Europolis.

Beneficiile de ordin financiar şi turistic ce vor fi obţinute de Municipalitatea din Palma de Mallorca, iniţiatoarea proiectului curselor charter din România în Spania, sunt considerate însemnate. Din acest motiv şi alte oraşe din ţară vor fi incluse în programul turistic direct către insula spaniolă, considerată o perlă a Spaniei: Bucureşti, Bacău, Sibiu, Timişoara, Oradea, Craiova, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Cât ne costă un sejur în Mallorca

Odată cu stabilirea datelor zborurilor au fost stabilite şi condiţiile pentru un concediu de vară de neuitat. Cu 475 de euro de persoană, veţi putea petrece şapte nopţi în regim de cazare cu demipensiune (micul dejun şi cina asigurate, bufet suedez), asistenţă turistică în limba română de-a lungul întregului sejur şi umbrele şi şezlonguri gratuite la piscinele hotelului Rio Mar, aparţinând lanţului Mar Hotels, situat în staţiuna Alcudia, din Mallorca. Tariful include transportul cu avionul de tip Boeing 737-300 (cu o capacitate de 148 de locuri) şi transferul aeroport-hotel-aeroport, conform www.europolistravel.com.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite