Cupa României la polo pe apă e organizată la Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa României, organizată la Târgu-Mureș
Cupa României, organizată la Târgu-Mureș

Ieri a fost dat startul turneului CUPA ROMÂNIEI la Polo masculin – seniori şi feminin – senioare, găzduit de bazinul olimpic din complexul Weekend.

Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Polo, CS Torpi Mureş, având drept partener principal Primăria Tîrgu – Mureş, se desfăşoară la Bazinul olimpic acoperit de la Complexul de Sport şi Agrement “Mureşul”,  până mâine, 22 septembrie.

La această competiţie participă, conform organizatorilor, în premieră, toate echipele de seniori din prima ligă din România, 8 la număr, care au în componenţă membri ai lotului naţional care au participat la olimpiada de la Londra 2012. De asemenea, în premieră naţională, se organizează şi Cupa României la senioare, cu 3 echipe, unde echipa municipiului Târgu – Mureş are mari şanse la trofeu.

Le urez succes tuturor echipelor înscrise în această competiţie şi şedere plăcută la Târgu – Mureş. Să vă bucuraţi de facilităţile acestui bazin olimpic, unic în România, pe care la demararea proiectului, l-am gândit împreună cu primarul, dr. Dorin Florea, tocmai în acest scop, al competiţiilor de anvergură, neuitând însă nici o mare dorinţă a poloiştilor şi înotătorilor târgumureşeni aceea de a avea un loc propice pentru iniţiere şi performanţă”, le-a spus consilierul Claudiu Maior, sportivilor, antrenorilor şi conducătorilor Federaţiei de Polo prezenţi la deschidere.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite