Cum se pot distra mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin cu petreceri sau diverse manifestări menite să-i relaxeze după o săptămână obositoare la servici sau şa şcoală. Iată-le pe cele mai atractive dintre ele:

Astăzi
Selectro party cu DJ Marika


Cunoscutul DJ Marika va mixa în această seară în Avi-Cola Club, de la ora 22, în cadrul petrecerii intitulate „Selectro”. Genurile Disko Tech şi Funk House vor răsuna din boxele clubului de pe strada Poştei până sâmbătă dimineaţă.

Astăzi
Campionat de improvizaţie


Amatorii teatrului de improvizaţie vor avea parte de un „meci” pe cinste în această seară, în cadrul unei noi etape ale Campionatului de Improvizaţie, de la ora 19.30, în Sala Mică a Teatrului Naţional. Biletele la spectacol costă 15 lei.

Weekend
Comedie cu Vince Vaughn


Filmul „The Dilemma” („Cum s-ă dai să fie mai bine”) va putea fi urmărită la cinema Arta începând de astăzi şi până vinerea viitoare, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Vince Vaughn şi Kevin James sunt protagoniştii comediei despre un bărbat care descoperă că ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tău e la fel de important ca ceea ce faci pentru el. Biletele la film costă 8 lei.

Sâmbătă
„Oraşul nostru” la Teatrul Naţional


Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş va găzdui spectacolul „Oraşul nostru” de Thornton Wilder, începând cu ora 19.00. Spectacolul îi are în distribuţie, între alţii, pe Costin Gavază, Edi Marinesu, Rodica Baghiu, Mihai Crăciun şi Cristina Juks. Biletele costă 15 lei sau 8, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Sâmbătă
Concert Mossano în „Select”


Select Boutique Club îl are invitat la petrecerea de mâine seară pe Mossano, începând cu ora 22.00. Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Grecia, Turcia, Germania, Austria sau Elveţia sunt doar câteva din ţările unde Mossano a avut succes cu piesele “Indianotech” şi “Zingarinho”. Rezervări se fac la 0756. 735.328.

Sâmbătă
Concert DJ Project


Trupa DJ Project feat. Julia va susţine un concert în Club Temptation, începând cu ora 22.00. Biletele de intrare la eveniment costă 20 de lei, iar rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 0743. 957.215 sau 0755. 465.158.

Duminică
Serată marca Edit Piaf


Spectacolul “Pe o aripă de vrabie - Homage á Piaf”, va începe la ora 20.00, în interpretarea actriţei László Zsuzsa, în Club Jazz&Blues. Biletele costă 5 lei, iar mureşenii pot avea astfel parte de o seară liniştită care să marcheze sfârşitul de săptămână.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite