Cum se distrează mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe mureşeni îi aşteaptă un început de aprilie senzaţional, cu o sumedenie de petreceri menite să sublinieze începutul primăverii. Iată cele mai bune recomandări pentru acest sfârşit de săptămână.

Astăzi
„Aniversarea” la Teatrul Naţional


Spectacolul „Aniversarea”, de Jeroen van den Berg, va fi pus în scenă în această seară de la ora 20.30 de către actorii trupei Liviu Rebreanu în Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş. Monica Ristea, Dar Rădulesci, Rareş Budileanu şi Anca Loghin interpretează rolurile principale. Biletele de intrare costă 15 lei sau 8, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Weekend
„Adevăratul curaj” la Arta


Filmul american „Adevăratul curaj” va putea fi urmărit la cinema Arta începâmnd de astăzi de la orele 15.30, 17.00 şi 20.00. Cu Matt Damon şi Jeff Bridges în rolurile principale, filmul este o poveste în stil western despre răzbunare şi onoare, adusă pe marele ecran de Joel şi Ethan Coen, care au adaptat romanul clasic al lui Charles Portis şi au obţinut deja 10 nominalizări la Oscar şi 8 nominalizări la premiile BAFTA, câştigînd deja un premiu pentru cea mai bună imagine. Un bilet la film costă 8 lei.

Sâmbătă
Se poartă negrul în Select


Clubul Select Boutique Club, din centrul Târgu-Mureşului, organizează mâine seară de la ora 22.00 petrecerea Back to Black, în cadrul căreia vestimentaţia neagră este obligatorie pentru toţi cei care vor trece pragul localului. De asemenea, doamnele şi domnişoarele sunt rugate să poarte ruj roşu intens, iar domnii ochelari de soare negri, într-o petrecere care va sfida inocenţa. Intrarea costă 10 lei, iar rezervări, clubul pune la dispoziţia celor interesaşi numărul de telefon 0756 SELECT(735.328).

Sâmbătă
Petrecere elegantă la Sighişoara


Clubul Aristocrat Society din Sighişoara organizează mâine, începând cu ora 22.00, o petrecere în care ţinuta va fi răsplătită de organizatori cu shoturi gratuite la fiecare oră fixă pentru cei care vor petrece îmbrăcaţi elegant, având cravate sau pălării. În plus, va fi organizat un concurs, iar cei care vor câştiga una din cele trei cravate cu sigla Aristocrat vor bea toată noaptea gratis şi nelimitat! Intrarea la „Tie and Hat Party” va fi liberă, iar rezervări se pot face la numărul 0265 777.999 .

Sâmbătă
Commercial music în Avi


Ca în fiecare sâmbătă, în Club Avi Cola te distrezi pe ritmuri comerciale până dimineaţa în zori. Cele mai tari hituri ale momentului răsună din boxele clubului de pe strada Poştei, în cea mai „adevărată” petrecere din oraş, ideală pentru mureşenii care vor să încheie weekendul cu stil. Intrarea este liberă pentru fete şi costă 10 lei pentru băieţi. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0757 250.054.

Sâmbătă
Narcotic Sound „rupe” Temptation-ul


Clubul Temptation îi va aduce mâine seară pe cei de la Narcotic Sound & Christian D. începând cu ora 22.30 şi până duminică dimineaţă. Intrarea costă 20 lei sau 15 lei, cu reducere pentru studenţi, iar toate fetele care vor fi prezente mâine în club vor primi un cocktail gratuit, din partea organizatorilor. Mai multe informaţii şi rezervări la numărul de telefon 0755 150.045.

Weekend
Distracţie la Reghin


Sfârşitul acesta de săîptămână programează o serie de concerte care îi va relaxa pe mureşenii din Reghin. Mai întâi astăzi, de la ora 22.00, trupa Titan va concerta în Caffe Crinul. Mâine, de la ora 21.00, iubitorii de jazz se vor delecta cu muzica interpretată de Ana Maria Galea şi Toma Dimitriu, în Club David, iar de la ora 22.00, Luna Amară va susţine un concert în Dogma, intrarea fiind 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite