Cum se distrează mureşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevăruyl de Seară vă prezintă cele mai interesante evenimente programate în acest sfârşit de săptămână, astfel încât să vă puteţi programa orarul de relaxare şi distracţie.


Astăzi
Petrecere în Gallery


Clubul Summer Gallery din Aleea Carpaţi va găzdui diseară o petrecere cu muzică de clubbing, începând cu ora 22.00. Intrarea costă 20 de lei, iar organizatorii au pregătit un show cu animatoare pentru cei prezenţi.

Weekend
Acţiune extremă la Arta


Filmul „Predators”, cu Adrien Brody şi Alice Braga în rolurile principale, va rula în cinematograful Arta începând de azi şi până joia viitoare. Filmul de acţiune prezintă aventurile unei echipe de luptători trimişi pe o planetă străină ca pradă pentru extratereştri. Un bilet la film costă 8 lei, iar filmul va putea fi văzut de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30.

Sâmbătă
Saturday Night Fever

Aristocrat Society Club din Sighişoara va fi mâine gazda unei petreceri ai căror invitaţi speciali vor fi DJ Wish şi DJ Soul. Aceştia vor asigura distracţia la party-ul Saturday Night Fever până dimineaţa. Detalii şi rezevări puteţi obţine la numărul 0265 777.999, iar intrarea în club va fi liberă pe tot parcursul petrecerii.

Sâmbătă
Seară fotografică în Cetate


Organizaţia AIESEC Mureş organizează mâine o seară culturală dedicată picturii şi artei fotografice la cafeneaua Insomnia din Cetatea Medievală, începând cu ora 19.00. În cadrul evenimentului va fi organizată o expoziţie cu fotografii şi picturi care vor prezenta oraşul nostru într-o manieră inedită.

Sâmbătă
Vernisaj la Sala Unirea


Uninunea Artiştilor Plastici din judeţul Mureş organizează mâine de la ora 11.00 vernisajul expoziţiei artiştilor UAP din Satu Mare, la Sala Unirea. Intrarea la expoziţie va fi liberă, iar expoziţia de artă va fi cu vânzare.

Weekend
Expoziţie la Sighişoara


În acest weekend va putea fi vizitată expoziţia „De la primele scrieri la multimedia. O scurtă istorie a comunicării şi mai mult...” organizată la Muzeul de Istorie din Sighişoara. Expoziţia va putea fi vizitată între orele 10.00 şi 17.30.

Duminică
Concert de orgă


Biserica Franciscană Sf. Emeric va fi gazda artistei Molnar Tunde, care va susţine un recital de orgă începând cu ora 19.00. Evenimentul face parte din şitrul de „seri de vară cu muzică de orgă”, iar intrarea va fi liberă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite