Cum să vă feriţi de hoţii din maşini, la Reghin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furturile din autoturisme deţin ponderea cea mai ridicată a infracţiunilor stradale în judeţul nostru, ceea ce a determinat poliţia mureşeană să-şi intensifice eforturile în scopul prevenirii acestui gen de fapte.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş va desfăşura începând de azi şi până în 22 august cea de-a treia ediţie a campaniei de informare pentru prevenirea furturilor din autoturisme, denumită sugestiv „Fii inteligent! Protejează-ţi autoturismul!”, în municipiul Reghin.

Scopul campaniei este creşterea gradului de informare a cetăţenilor relativ la măsurile de prevenire ce trebuie adoptate în vederea diminuării riscului victimal. Un punct forte al campaniei din acest an îl reprezintă colaborarea cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean – Gruparea de Jandarmi Reghin, Poliţia Comunitară Reghin şi SC Tracia Trade – instituţia care administrează parcările publice în Municipiul Reghin”, a declarat Livia Popa, purtătoare de cuvând a IPJ Mureş. În cadrul campaniei vor fi organizate acţiuni de informare a şoferilor cu privire la pericolul de furt din maşini. Agenţii le vor oferi şi sfaturi care să îi ferească de furturi, deoarece neglijenţa conducătorilor auto este principala cauză a acestora.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite