Cum să faci o avere pe internet, la OBI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii în afaceri online îi învaţă pe mureşeni cum se câştigă un ban cinstit pe internet. La Online Business Ideas, eveniment găzduit astăzi de Hotel Arena, participa invitaţi de prestigiu din domeniul online, respectiv antreprenori din mediul online, dezvoltatori de soluţii web, specialişti de marketing în comunicare digitală, practicieni de succes în reţele sociale, blogeri renumiţi, consultanţi de top în securitate

Evenimentele de acest gen reprezintă platforme de promovare a afacerilor din mediul online, generatoare de idei de afaceri, facilitatoare de networking şi concentratoare de soluţii la intrebări şi probleme specifice afacerilor de acest gen. „Online Business Ideas” se adresează în egală măsură antreprenorilor, directorilor executivi, managerilor de marketing, comunicare şi PR, specialiştilor IT şi a inginerilor de securitate, freelancerilor din domeniul online, tuturor celor preocupaţi de dezvoltarea personală şi profesională în mediul online”, a declarat Laszlo Pacso, organizator al evenimentului.

În această dimineaţă au fost discutate „Provocări în afacerile online”, precum şi idei despre „Cum creăm site-uri online care să vândă?”, avându-i la prezidiu pe Vlad Stan, Ciprian Stavar, Ciprian Gavriliu, Voicu Stoiciu sau Farczadi Zoltan, specialişti din domeniul IT sau investitori în site-uri de succes.

De la ora 16.00 va avea loc workshop-ul interactiv cu tema „Cum creăm campanii de marketing de succes în online şi pe social media?”, unde spectatorii vor putea adresa întrebări specialiştilor în afaceri online.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite