Târgu-Mureş: Răsfăţ pentru doamne, de 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buchetele de flori costă de la 1 la 50 de lei, dar vă recomandăm să nu veniţi acasă doar cu ghiocei. Mâine seară, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la un show de striptease masculin cu trupa de dansatori Flamingo Boys.

8 Martie este un nou „prilej” de cheltuială pentru bărbaţi. Dacă de Valentine’s Daz sau de Dragobete intra în ecuaţie doar iubita sau soţia, de Ziua Femeii situaţia se complică. E necesar un buget serios pentru satisfacerea orgoliului atâtor persoane dragi, de sex feminin, care îi încântă pe domni în fiecare zi a vieţii. Cel mai la îndemână cadou îl reprezintă florile. În Târgu-Mureş, bucheţelele de ghiocei costă 1 sau 2 lei şi sunt ideale pentru colegele de lucru sau pentru cunoştinţe. Mama, soţia sau iubita merită, totuşi, un buchet mai serios.

Dau cam 30 de bucheţele de ghiocei pe zi, iar de 8 Martie probabil o să vând dublu, pentru că atunci e grosul cumpărăturilor”, ne-a spus Gabor Ana, vânzătoare de ghiocei în centrul oraşului. Trandafirii costă în jur de 7 lei firul, la florării, dar puteţi scăpa ieftin cu buchete de gladiole, frezii sau lalele, al căror preţ variază între 5 şi 35 de lei. Pentru un buchet de flori frumos aranjat, care sigur va aduce bucurie în ochii consoartei, la florării veţi scoate în jur de 50 de lei.

Prăjiturile şi în special bomboanele de ciocolată, sunt de asemenea preferate de bărbaţii care doresc să le îndulcească viaţa femeilor dragi din vieţile lor. Laboratorul Egreta, din Târgu-Mureş, vine cu o ofertă bogată de prăjituri care costă între 2 şi 3 lei, în timp ce prăjiturile Dactylis, produsele la Luduş şi care pot fi cumpărate la Fortuna, costă între 1,8 şi 2,7 lei (Profiterolul). Bomboanele de ciocolată „seriose” costă mai mult de 15 lei, în funcţie de brand, dar nu ar trebui ocolite de cei care vor o seară liniştită de 8 Martie. Pentru că, după cum orice bărbat ştie, nimic nu satisface pofta de cadouri a femeii, precum ciocolata.

Unde petrec fetele de ziua lor

O cină romantică ajunge să coste între 50 şi 100 de lei, în funcţie de restaurant şi meniu, dar în condiţiile în care toţi bărbaţii au în jurul lor mai multe doamne sau domnişoare care merită atenţie, e recomandat un cadou care să le placă tuturor, indiferent de vârstă. Dar odată depăşit pragul majoratului. Club Temptation le-a pregătit mureşencelor cel mai tare cadou de 8 Martie: îi aduce la Târgu-Mureş pe cei mai în vogă stripperi ai momentului, Flamingo Boys. Rând pe rând, Cristi Ursu, Gyo, Lima (din Porto Rico) şi Ramon (din Spania) le vor duce pe doamne şi domnişoare pe culmile extazului prin mişcările lor lascive, începând cu ora 18.00. Biletele costă 30 de lei şi, fiind 8 Martie, e recomandat să le cumpere bărbaţii. Dar accesul este permis doar doamnelor şi domnişoarelor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite