Cum au "salutat" mureşenii redeschiderea Complexului Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profitând de vremea bună, sute de mureşeni de toate vârstele au trecut pragul Complexului Weekend, redeschis oficial publicului.

Gazonul bine întreţinut, bazinele amenajate în aşa fel încât să ofere senzaţia de nou - pline cu apă curată, terasele îmbietoare şi atmosfera relaxantă, tipică zilei de 1 Mai i-au atras pe mureşeni la Weekend.

"E clar că Weekend-ul este cel mai frumos loc din oraş, de departe. Azi încă nu e vreme de baie, dar probabil că în cel mai scurt timp îl voi învăţa pe băieţelul meu să înoate", ne-a mărturisit Akos Tibor, 40 de ani, care a venit în Weekend alături de fiul său, în vârstă de 4 ani.

"Eu sunt mulţumit de felul în care arată Weekend-ul şi probabil îmi voi petrece o mare parte din vară aici", spune Adela Ceaoş, 17 ani.

Tarife neschimbate

Potrivit conducerii Complexului, tarifele de intrare şi cele pentru închiriere a ambarcaţiunilor şi şezlongurilor rămân nemodificate în acest an. Astfel, un bilet pentru adulţi va costa şi anul acesta 5 lei, iar unul pentru copii 2 lei. Închirierea şezlongurilor costă 4,5 lei pe zi, a bărcilor de patru locuri 6 lei/oră, iar a hidrobicicletei 7 lei/oră. O oră pe terenul de volei, baschet şi tenis cu piciorul costă 10 lei, iar pentu o oră de mini-fotbal pe gazon artificial mureşenii vor plăti 91 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite