Cultură urbană în Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TMK, DJ Sauce, Acqzuel, A-tesz şi Lejoix vor încânta asistenţa cu mixuri electronice de toate genurile. Tinerii care iubesc muzica electronică sunt aşteptaţi mâine în Cetatea Medievală la o lecţie muzicală de cultură urbană.

În urmă cu aproape un deceniu, tinerii mureşeni erau introduşi în universul muzical electronic underground cu ocazia petrecerilor organizate în bastioanele Cetăţii Medievale. Acum, cei de la Downsound au decis să reia tradiţia acestor evenimente, punând accent pe latura culturală şi pe educarea publicului cu muzica electronică de calitate. Astfel, începând cu ora 17.00, vor fi organizate audiţii de piese electronice clasice, de la începutul anilor ’90 şi până azi. Evenimentul va avea loc în Bastionul Dogarilor, situat în spatele scenei principale, amenajată în Cetatea Medievală.

Cultură muzicală în Cetate

 „Revenind la locaţia care a adus în atenţia mureşenilor stilul muzicii electronice urbane, Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală, încercăm să iniţiem un concept nou de eveniment cu caracter cultural. Astfel, fiecare seară de petrecere va începe la ora 19.00, când vom avea audiţii muzicale cu creaţii vechi si noi, de pe vinil sau suport digital, în cadrul cărora vom încerca să oferim spaţiu de afirmare pentru tinerii producatori sau DJ din Târgu-Mureş. Auditiile vor fi piperate cu o ambianţă şi un lounge special”, ne-a declarat Janosi Zsolt, cunoscut la DJ Lejoix, din trupa Downsound.

Petrecerea va începe la ora 22.00, când DJ-ii TMK (sau Tamaka n.r.), Sauce, A-tesz, Lejoix, alături de Acqzuel, vor oferi publicului prezent un meniu muzical diversificat, alcătuit din mixuri de dub, dubstep, drum&bass, bass music, funk şi hiphop până la primele ore ale dimineţii. În plus, duminică de la ora 16.30 va avea loc o nouă audiţie de muzică electronică „de la începuturi”. Petrecerile de acest gen vor continua, spun organizatorii, şi în săptămânile următoare, dar cu alţi DJ din ţară şi chiar din străinătate.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite