Csegzi Sandor și-a depus candidatura la Camera Deputaților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Csegzi Sandor vroia să candideze ca independent la Camera Deputaților
Csegzi Sandor vroia să candideze ca independent la Camera Deputaților

Exclus din UDMR după decizia de a candida împotriva unui coleg de partid, fostul viceprimar al Târgu-Mureșului, Csegzi Sandor, și-a depus oficial candidatura pentru un loc în Camera Deputaților.

Acesta a prezentat la Biroul Electoral Judeţean Mureş o listă cu peste 3.500 de semnături de susţinere şi va candida ca independent. Contracandidaţii săi la Colegiul 1 din Târgu-Mureş pentru Camera Deputaţilor sunt Kerkes Karoly - UDMR, Dan Sâmpălean din partea USL, Ioana Roman - PDL şi Portik Vilmos - PPMT.

Anunţul candidaturii independente a lui Csegzi Sandor a stârnit o adevărată furtună în interiorul UDMR Mureş, ajungându-se astfel la decizia de excludere a acestuia din partid, mai ales că UDMR îl are candidat pe deputatul Kerekes Karoly pe același loc pe care va candida si Csegzi.

După cum Adevărul a anunțat în urmă cu două săptămâni, Csegzi Sandor și-a declarat intenția de a părăsi UDMR-ul, întrucât nu se mai regăsea în politica dusă de Uniune. În plus, acesta a afirmat că va cere ajutorul cetățenilor pentru a putea candida pentru un loc în Camera Deputaților. Imediat, conducerea UDMR a organizat un vot intern, în urma căruia  s-a decis excluderea din Uniune a lui Csegzi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite