Csegzi Sandor a părăsit corabia UDMR! Va candida ca independent la Camera Deputaților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Csegzi Sandor vroia să candideze ca independent la Camera Deputaților
Csegzi Sandor vroia să candideze ca independent la Camera Deputaților

După ce a anunțat că intenționează să candideze ca independent la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 din Târgu-Mureş, Csegzi Sandor a fost exclus din UDMR.

Conducerea partidului a organizat un vot intern, în urma căruia  s-a decis excluderea din Uniune a lui Csegzi. Măsura vine ca urmare a anunţului făcut de către actual consilier personal al primarului Dorin Florea, prin care a decis să candideze ca independent la alegerile generale din data de 9 decembrie, în Colegiul 1 al Camerei Deputaţilor. Anunţul candidaturii independente a lui Csegzi Sandor a fost unul care a stârnit o adevărată furtună în interiorul UDMR Mureş, ajungându-se astfel la decizia de excludere a acestuia din partid, mai ales că UDMR îl are candidat pe deputatul Kerekes Karoly pe același loc pe care va candida si Csegzi.

Csegzi Sandor a anunțat la începutul săptămânii că intenționează să părăsească UDMR-ul, întrucât nu se mai regăsește în politica dusă de Uniune. În plus, acesta a afirmat că va cere ajutorul cetățenilor pentru a putea candida pentru un loc în Camera Deputaților. El va încerca să adune 3.000 de semnături din partea mureșenilor, astfel încât candidatura lui să fie oficială.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite