Târgu-Mureş: Fără gaz mâine în Cristeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Fără gaz mâine în Cristeşti
Târgu-Mureş: Fără gaz mâine în Cristeşti

E.ON Gaz Distribuţie întrerupe mâine alimentarea cu gaze naturale în întreaga localitate Cristeşti din judeţul Mureş, pentru cuplarea unor noi conducte la sistemul de distribuţie.

Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă mâine începând cu ora 9.00. E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat lucrările de modernizare a tronsoanelor  din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe străzile Sportului, Cimitirului, Vânătorilor şi Morii, prin înlocuirea conductelor existente cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 18.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul din numerele de telefon:  0265.200.928 sau 0800.800.928. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite