Crimă pasională la Mureș! O femeie, ucisă de fostul soț, din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 42 de ani din localitatea mureșeană Beica de Sus a fost ucisă de fostul ei soț, care n-a suportat gândul că aceasta își găsise un nou iubit.

După ce a băut bine la birtul din sat, fostul soț al unei femei de 42 de ani a dat buzna în casa acesteia și a luat-o la bătaie până a lăsat-o fără suflare, într-o baltă de sânge. Cei doi fuseseră căsătoriți timp de nouă ani, dar femeia n-a mai suportat tratamentul la care era supusă de bărbatul ei, care o bătea și o amenința cu moartea de fiecare dată când venea acasă beat.

El i-a cerut femeii să se împace și ea n-a vrut. Era lovită la cap, nu mai putea fi salvată. Ea a mai fost bătută de fostul soț și a ajuns în comă la spital. A fost și amenințată de el, în dese rânduri”, spun vecinii.

Cătălin Ivan, procurorul care se ocupă de acest caz, a declarat că cel mai probabil, crima a fost rezultatul geloziei. ”Victima a fost lovită cu mai multe corpuri contondente, iar cel mai probabil, cauza pentru săvârșirea crimei a fost gelozia. Cercetările continuă și vom putea oferi mai multe informații în perioada următoare”, a declarat acesta.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, alături de un prieten care l-a însoțit. Criminalul este cercetat pentru omor deosebit de grav și violare de domiciliu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite