Cardiologul Benedek Imre a accidentat grav un pieton UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul cardiolog Benedek Sandor Imre  a accidentat grav un pieton în dreptul localităţii Acăţari. Pietonul respectiv era ]n stare avansată de ebrietate şi traversase strada prin loc nepermis.

UPDATE ora 17.20 Medicul Benedek explică accidentul

Medicul cardiolog Benedek Imre a explicat pentru cotidianul Adevărul circumtanţele în care s-a produs accidentul. "Victima era în stare de ebrietate, lucru confirmat şi de martorii accidentului. A trecut prin loc nepermis şi nu l-am mai putut evita. Am frânat, dar n-am reuşit să-l evit. A venit poliţia, am fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ. Am insistat să mi se recolteze şi probe biologice, tocmai pentru a demonstra că alcoolemia mea a fost zero. Am fost la spital cu victima, iar luni aceasta a fost externată în stare bună", a explicat Benedek Imre.

Accidentul s-a produs sâmbătă pe DN 13 E 60 în localitatea Acăţari, când Benedek Imre Sandor a accidentat grav un pieton de 36 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Comisarul Lucian Archiudean, şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ confirmă accidentul  şi faptul că victima a avut alcoolemie ridicată.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite