Crăciun pe ritm de dans în cluburile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii se pot distra diseară în cluburile mureşene  foto click
Mureşenii se pot distra diseară în cluburile mureşene foto click

După ce şi-a petrecut seara de Ajun la colindat alături de familie, mureşenii pot petrece seara de Crăciun în compania prietenilor, pe ringul de dans al cluburilor mureşene.


În această seară este rândul cluburilor mai „selecte” să le ofere localnicilor petreceri pe măsura sărbătorii Crăciunului. La Select Boutique Club, este programat un „Christmas Night Party”, de la ora 23.00, unde ţinuta obligatorie este cea roşie. Intrarea va fi liberă, iar primii 50 de petrecăreţi sosiţi în localul din centrul oraşului vor primi un cocktail gratuit.

Tot în ziua de Crăciun, la Club Temptation (fostul Sense n.r.) va fi organizat un party cu DJ Matyas, din New York, aflat în turneu în românia, începând cu ora 22.00. Dar petrecerile nu se vor încheia aici. Duminică, în a doua zi de Crăciun, mureşenilor le-a fost pregătit un cadou cu totul special.

Clubul Jazz&Blues va fi gazda unui concert caritabil cu muzică rock, începând cu ora 22.30. Formaţia Dreamers va fi protagonista concertului, iar banii strânşi din biletele de intrare (în valoare de 10 lei n.r.) vor fi donaţi unor familii nevoiaşe.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite