Târgu-Mureş: Crăciun „fierbinte” pentru pompierii mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea incendiilor
Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea incendiilor

Sărbătoarea Naşterii Domnului nu a fost una liniştită pentru pompierii mureşeni. Aceştia au avut opt intervenţii în acest week-end, soldate doar cu pagube materiale.

Cea mai recentă a a fost aseară în Reghin, unde echipajele de descarcerarea ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” Mureş au intervenit pentru a scoate un bărbat de 40 de ani, care, aflat la volanul unui autoturism a derapart şi s-a răsturnat într-un şanţ. „Victima a fost descarcerată, dar nu a fost grav rănită”, a precizat Liviu Danciu, purtător de cuvânt al ISU „Horea”.

Duminică pompierii mureşeni au avut două intervenţii, cea mai gravă fiind la o afumătorie din comuna Vânători, unde a ars acoperişul pe o suprafaţă de 4 metri pătraţi şi 1 metru cub de lemne de foc.

Patru incendii de Crăciun

Noaptea de Crăciun a fost una ”fierbinte” pentru pompierii mureşeni, care au avut patru intervenţii. Primul incendiu a fost la un apartament din Târgu-Mureş, unde s-a aprins televizorul şi alte obiecte de uz casnic aflate în jurul acestuia.

S-a  intervenit pentru stingerea incendiului, iar în urma acestuia o tânără de 28 de ani a fost trasportată la SMURD fiind intoxicată uşor cu fum”, a mai precizat Danciu. Celelealte intervenţii au avut loc în Reghin şi în comuna Vânători.

„Primul incendiu din Reghin a izbucnit la un birou, unde au ars 3 metri pătraţi de mochetă şi uşa imobilului. Din primele cercetări rezultă că incendiul s-a produs datorită folosirii intenţionate a surselor de aprindere”, a spus Danciu. Cel de-al doilea incendiu din Reghin s-a produs la două pubele de gunoi, iar în Vânători pompierii au intervenit după ce un şofer a intrat cu maşina într-o conductă de gaz. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite