Un Crăciun de neuitat în centrele spa mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul acesta colindele se mută la Spa
Anul acesta colindele se mută la Spa

Cu câteva zeci de lei vă veţi putea bucura de atmosfera de litoral, chiar în ziua de Crăciun. Hotelierii locali aşteaptă foarte mulţi turişti de Crăciun, dornici să se relaxeze la piscină sau saună.

Nu puţini sunt cei care visează să petreacă weekendul de Crăciun într-o destinaţie exotică, departe de frigul de acasă. Spre fericirea lor, hotelurile din Târgu-Mureş care au centre spa le pot oferi relaxarea căutată pe bani puţini, la câţiva kilometri de casă. Deşi majoritatea locurilor de distracţie din oraş vor fi închise pe timpul zilelor de Crăciun, în centrele spa ale hotelurilor Business şi President se va lucra cu foc automat.

30 de lei la spa, în Ajun

Hotelul President se bucură de un centru spa şi fitness de excepţie, Aqua Rock Spa, care va fi deschis publicului în acest sfârşit de săptămână. Astăzi, spa-ul va fi deschis până la ora 19.00, iar distracţia la piscină, saună şi jacuzzi va costa 30 de lei. Dacă doriţi să faceţi şi fitness, veţi scoate din buzunar 50 de lei.

Mâine, de Crăciun, spa-ul va fi deschis între orele 10.00 şi 20.00, urmând ca de duminică acesta să funcţioneze după orarul normal, adică de la 10.00 la 22.00. O zi întreagă la spa în weekend costă 40 de lei, iar dacă doriţi şi acces nelimitat la sala de fitness, veţi plăti 55 de lei în total.

Pachete de weekend, la Business

Hotelul Business, din Târgu-Mureş, se poate lăuda cu cel mai mare centru spa&wellness din România. Aqua Day Spa este dotat, între altele, cu tepidarium, saună turcească, saună finlandeză şi duşuri fantezie. Acesta va fi deschis publicului astăzi, până la ora 22.00, mâine, de la 9.00 şi până la ora 21.00, iar duminică, de la 9.00 până la miezul nopţii, orarul obişnuit de funcţionare.

Astăzi, intrarea la spa va costa 45 de lei, în timp ce în weekend, o zi întreagă de relaxare va fi 60 de lei. „Sunt foarte mulţi turişti care vin la hotelul nostru din alte judeţe şi vin special pentru spa, aşadar nu puteam să schimbăm prea mult orarul, în ciuda sărbătorilor. Pachetul pentru weekend-ul de Crăciun la hotelul nostru, format din 3 nopţi, cu all inclusive şi acces nelimitat la spa, costă 650 de lei de persoană”, ne-a declarat Claudia Grec, de la Aqua Day Spa. În aceste condiţii, având de unde să alegeţi, nu ne rămâne decât să vă dorim un Crăciun minunat la piscină şi saună!

Relaxare la Sovata

Mureşenii pot opta pentru un Crăciun de vis la Sovata, unde în afara pârtiei de ski vor găsi şi un centru spa bine pus la punct. La hotelul Danubius o zi de cazare cu mic dejun şi bufet suedez costă 159 de lei, de persoană. Pachetul include acces nelimitat la bazinele cu apă dulce şi sărată ale hotelului, plus şedinţe de jacuzzi, saună şi acces liber la sala de fitness. Administratorii hotelului oferă şi halate de baie clienţilor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite