Corui nu uită de BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai galonat tehnician din baschetul mureşean, nu şi-a uitat pasiunea pentru baschetul de seniori, în ciuda faptului că şi-a concentrat atenţia în ultimii ani exclusiv asupra pregătirii copiilor.

Fostul jucător al celor de la Carbochim Cluj şi Herlitz Mobex şi antrenor secund al naţionalei României de baschet masculin, urmăreşte atent tot ce mişcă în baschetul mureşean. Acesta consideră că echipa poate obţine performanţe fantastice în acest sezon şi chiar şi în sezoanele ce vin, cât timp Jujuan cooley va fi păstrat la echipă. „Consider că această echipă va merge sus de tot cât timp Cooley va fi păstrat. Acest jucător este de o valoare extraordinară pentru Târgu-Mureş. Este creaţia mea, eu l-am adus la Târgu-Mureş, iar acum este idolul suporterilor. E un om fantastic, se identifică 100% cu năzuinţele clubului şi va câştiga campionatul pentru BC Mureş, sunt convins de asta”, recunoaşte Corui.

Acesta a fost dorit şi la echipa de baschet feminin, BC Nova Vita Târgu-Mureş, dar a refuzat deoarece a considerat că proiectul BC Together este unul de viitor. „Am rămas fidel oraşului meu, târgu-Mureş, şi oamenilor fantastici de aici. Am fost contactat de către cei de la Nova Vita, dar le-am explicat celor de acolo că sunt 100% dedicat copiilor. Avem în echipă 5-6 fetiţe de o certă valoare, care cu siguranţă vor ajunge să joace în campionatul naţional de baschet feminin, iar acest lucru contează enorm pentru mine. Sunt fidel dragostei mele în dauna succesului efemer de la acest nivel, mai ales că banii sunt zero pentru mine”, afirmă Mihai Corui.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite