Târgu-Mureş: Lucreţia Cadar, primăriţa din Deda, accidentată grav la Copăceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Lucreţia Cadar, primăriţa din Deda, accidentată grav la Copăceni
Târgu-Mureş: Lucreţia Cadar, primăriţa din Deda, accidentată grav la Copăceni

Primăriţa comunei Deda, Lucreţia Cadar a avut astăzi un grav accident de maşină în localitatea Copăceni, judeţul Cluj. Soţul acesteia, aflat la volan, a decedat în urma impactului.

Potrivit citynews.ro Lucreţia Cadar, primăriţa comunei Deda împreună cu şoţul acesteia au fost implicaţi astăzi într-un grav accident de circulaţie, în urma căruia bărbatul de 52 de ani şi-a pierdut viaţa.

Cei doi circulau pe drumul european E 60 dinspre Cluj-Napoca spre Turda, iar pe raza localităţii Copăceni şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului în timp ce depăşea un tir. Autoturismului s-a rostogolit din cauza vitezei şi a ajuns într-o gospodărie, rupând şi o conductă de gaz. În urma impactului şoferul a decedat, iar soţia acestuia a fost grav rănită.


“Soferul autoturismului Volkswagen Vento înmatriculat în judeţul Mureş nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat în derapaj, după care a pătruns în curtea imobilului cu numărul 12, din comuna Copăceni. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a soţiei acestuia”, a declarat Marian Nemes, agent şef la Biroul Poliţiei Rutiere Turda.


În urma accidentului circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ o oră.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite