Cooley îşi ia rămas bun de la suporterii care l-au idolatrizat timp de şase sezoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cooley a părăsit echipa chiar înainte de play-off
Cooley a părăsit echipa chiar înainte de play-off

Acuzat de conducerea clubului BC Mureş că a părăsit echipa chiar înainte de play-off, deşi era mereu avantajat în ceea ce privea plata salariilor, americanul Jujuan Cooley, cel mai vechi şi mai iubit jucător al echipei mureşene, le-a transmis fanilor un mesaj prin care explică situaţia care a dus la plecarea sa.

Acesta spune că decizia de a părăsi echipa a fost "dificilă, dar necesară". Americanul l-a acuzat pe preşedintele Szalkay pentru toate cele întâmplate: "În luna februarie a acestui an, conducerea clubului nu şi-a respectat clauzele contractuale privind plata mea şi a altor colegi, astfel că am început să mă gândesc să părăsesc echipa. Totuşi, dragostea pe care o port fanilor şi echipei m-a determinat să îmi continui munca la club, considerând că neplata a fost o simplă scăpare a domnului Szalkay. Am acceptat primirea banilor cu întârziere, în ultimele zile din luna martie. Totuşi, l-am anunţat pe preşedintele clubului că dacă nu voi fi plătit la timp, în condiţiile în care logodnica mea şi fiica mea depind de banii pe care îi obţin din baschet, voi părăsi clubu. Cu trei săptămâni înainte, agentul meu i-a trimis un mail în care eu îi explicam acest fapt, aşadar domnul Szalkay era la curent cu problemele cu care mă confruntam, dar el nu a răspuns la respectivul mail. Văzând asta, i-am trimis un mesaj telefonic în care deplângeam lipsa sa de profesionalism în ceea ce privea situaţia mea, iar răspunsul său a fost, citez, "faptul că echipa pierde este o dovadă de neprofesionalism". Noi am dat mereu 100% acestui club şi am depus eforturi considerabile pentru a câştiga toate meciurile, chiar dacă nu mereu am făcut-o. Toată lumea lucrează pentru a fi plătit, iar sportivii profesionişti nu fac notă discordantă. Domnul Szalkay a decis de unul singur că efortul depus de mine şi de oricare alt coleg de echipă nu a fost suficient de mare pentru ca eu sau colegii mei să ne primim banii cuveniţi contractual. El putea pur şi simplu să ne trimită acasă şi să renunţe la noi, dacă eram neprofesionişti, dar încercarea de a schimba din mers datele contractuale prin neefectuarea la timp a plăţilor este inacceptabilă, iar acest fapt m-a determinat să părăsesc fanii mei pe timpul acestor şase ani".

Cooley a ţinut să le mulţumească fanilor pentru suportul acordat de-a lungul carierei sale la Târgu-Mureş şi a urat succes foştilor coechipieri: "Vă mulţumesc pentru toate amintirile şi pentru momentele plăcute pe care le-am petrecut împreună! A fost o plăcere să reprezint Târgu-Mureşul oriunde aş fi mers şi cu oricine m-aş fi întâlnit. Doresc tot binele din lume fanilor şi echipei BC Mureş. Iubesc suportul primit de comunitatea târgumureşeană şi voi considera mereu Târgu-Mureşul ca fiind casa mea departe de casă".

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite