Cooley a plecat pentru că nu mai era vedeta lui BC Mureş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cooley a părăsit echipa chiar înainte de play-off
Cooley a părăsit echipa chiar înainte de play-off

Preşedintele clubului BC Mureş a oferit o ipoteză şocantă cu privire la plecarea intempestivă a lui Jujuan Cooley de la echipă, chiar înaintea meciurilor din play-off contra celor de la U Mobitelco Cluj.

"Când am auzit că a plecat Cooley, am crezut că e o glumă. Nici Forte şi Watson, de care el era foarte apropiat, nu ştiau, se pare nimic despre intenţiile lui Jujuan. Eu l-am respectat pe Cooley, am fost corect cu el, nu trebuia să plece în acest mod. Clubul nostru are o singură maşină, iar el era cel care o folosea. El era primul jucător plătit, agentul său la fel. Chiar nu înţeleg de ce a părăsit echipa, dar e posibil să-l fi deranjat venirea lui Stănescu, deoarece astfel nu mai era în centrul atenţiei, nu mai era vedeta echipei", a spus preşedintele clubului mureşean, Szalkay Jozsef.

Totuşi, Cooley le-a oferit celor de la TotalBaschet.ro un răspuns la acuzaţiile lui Szalkay: "Adevărul va ieşi rapid la iveală. Joc la BC Mureş de şase ani şi ar fi fost imposibil să plec fără motiv, cu o lună rămasă din sezonul competiţional. Domnul Szalkay ştie tot şi a oferit acea explicaţie pentru a ieşi bine în ochii opiniei publice", a declarat americanul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite