Cooley a părăsit Jungla pe ascuns!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cooley a părăsit echipa chiar înainte de play-off
Cooley a părăsit echipa chiar înainte de play-off

Cel mai iubit jucător al formaţiei mureşene, Jujuan Cooley, a dispărut fără urmă din Târgu-Mureş, lăsându-şi echipa chiar înaintea meciurilor din play-off contra celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca. Cooley este cel mai vechi jucător din lotul echipei mureşene şi este idolul tribunelor din Sala Sporturilor.

Colley a lipsit nemotivat de la antrenamentul echipei de ieri. "Încercând să aflăm motivul, am descoperit că respectivul a plecat din locuinţa care i-a fost repartizată, luându-şi toate lucrurile, a lăsat cheia în cutia poştală a proprietarului şi a dispărut fără urmă din oraş, fără să anunţe pe cineva de motivele plecării intempestive", se arată într-un comunicat oficial remis de conducerea clubului de baschet mureşean.

Gestul lui Jujuan Laray Cooley este, din punctul de vedere al echipei sale, de neînţeles, în condiţiile în care el nu a avut conflicte deschise cu nimeni din conducerea sau anturajul clubului, a fost plătit la zi şi are contract valabil până la terminarea campionatului, incluzând play-offul.

În aceste condiţii, clubul mureşean îşi rezervă dreptul de a efectua toate diligenţele juridice pe care le consideră oportune.

BC Mureş a câştigat ultimul meci din cadrul sezonului regulat al diviziei A şi a terminat pe locul 6. În prima etapă a play-offului, echipa mureşeană va juca cu U-Mobitelco Cluj-Napoca, primele două meciuri în deplasare, în 11-12 aprilie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite