Cooley Iubeşte enorm fanii din „Junglă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suportul fanilor pentru Cooley este evidenţiat şi de faptul că a devenit o obişnuinţă prezenţa lui la All Star Game-ul românesc, un show baschetbalistic anual care adună cei mai valoroşi jucători români şi străini laolaltă.

De cinci ani, de când e la Mureş, americanul a fost printre primii votaţi să participe la acest meci. Ba mai mult, anul acesta cea mai mare susţinere din partea publicului a avut-o jucătorul echipei mureşene, care a obţinut 1.192 de voturi din partea fanilor baschetului din ţară.

Suportul fanilor este fantastic şi mă bucur că am participat la ridicarea nivelului echipei. Îmi amintesc că la primele meciuri veneau câteva sute de spectatori în Sala Sporturilor, iar în scurt timp am ajuns să jucăm meci de meci cu câte două mii de fani în tribune. Iar atmosfera e senzaţională, practic fanii ne poartă spre victorii. Am ajuns săţin la BC Mureş şi datorită fanilor, care sunt uimitori”, declară Cooley. Familia este un element aducător de linişte în viaţa idolului de la BC Mureş. Fiica lui, Jaylah, îl susţine pe acesta la foarte multe meciuri disputate în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. „Ea e bijuteria mea, iar scopul meu în viaţă e să o fac fericită şi să-i ofer totul. Iubesc momentele petrecute alături de Jaylah”, recunoaşte sportivul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite