Continuă înscrierile în programul de dezvoltare a IMM-urilor mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Coopearţie Târgu Mureş aduce la cunoştinţa celor interesaţi redeschiderea sesiunii de înscriere pentru workshop-ul UNCTAD-EMPRETEC.

Perioada de înscriere a fost prelungită până în data de 14 mai. Programul UNCTAD/EMPRETEC–România pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, are rolul de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.

EMPRETEC este un program integrat de pregătire, care oferă întreprinzătorilor instruire şi asistenţă tehnică, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi creşterea competitivităţii pe piaţa locală şi internaţională a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Mai multe informaţiile referitoare la acest program pot fi obţinute accesând site-ul agenţiei: www.aippimm.ro – secţiunea Programe sau de la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr.5, etaj 2, telefon: 0265 311 660, mail: oficiutargumures@aippimm.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite