Continuă furturile de lemn din pădurile mureșene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lemnul a fost confiscat de polițiști
Lemnul a fost confiscat de polițiști

Polițiștii mureșeni au efectuat o acțiune de oprire a tăierii, transportului şi depozitării ilegale de material lemnos, pe raza localității Vătava.

Lucrătorii Postului de Poliţie Vătava, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Brâncoveneşti au identificat doi tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi de 20 ani, ambii din Vătava, care transportau, fiecare cu câte o căruţă, material lemnos pentru foc, fără a avea avize de însoţire a lemnului transportat. 

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos în cantitate de patru metri ster, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Primăriei Vătava. 
      

Agenţi din cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş împreună cu reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Pădurilor şi specialişti ai Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, desfăşoară constant acţiuni pentru prevenirea şi combaterea tăierii, transportului şi comercializării ilegale de material lemnos.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite