Continuă ”Curățenia de toamnă” la Târgu-Mureș. Pe ce străzi vor fi colectate deșeurile săptămâna următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul campaniei de ”Curățenie de toamnă” vor fi transportate deşeurile rezultate în urma curăţeniei efectuate de către mureșeni în gospodăriile lor şi la asociaţiile de proprietari. Astfel, aportul cetățenilpor este extrem de important pentru ca întreaga campanie să fie una de succes.

Mâine, străzile Ţesătorilor,Sălciilor,Primăverii,Pâinii,Câmpului,Siretului,Milcovului,Lavandei, Azurului,Săvineşti,Aleea Săvineşti,Iuliu Maniu,Piaţa Armatei,Fortunei,Grapei,Zănelor și Jiului vor fi curățate de gunoaie, în timp ce marți, va veni rândul străzilor Berzei,Piaţa Oneşti,Frederik J.Curie,Ialomiţei,N.Bălcescu și I.H.Rădulescu, alături de străzile Băneasa, Fabrica de zahăr,Cernei,Pasteur,Ciocârliei și Frunzei.

Urmează miercuri străzile Caragiale,Bicazului,Haşdeu,Someşului,M.Imre, Trotuşului,Dorobanţilor, Delavrancea,Oltului,Făgăraşului,Jilava,Aiudului și Timişului.

Joi vor fi adunate deșeurile de pe străzile Karoly,Unităţii,Acarului,Izlazului,Rozmarinului,Rampei,Recoltei,Gheorghe Doja,Budiului,Ciocanului,Iernutului,Luduşului,Branului,Treierişului și Munteanu Ilie, pentru ca vineri, locatarii de pe străzile Caraiman,Bogatei,Alba Iulia,Mestecănişului,Moreşti,Bega,Cisnădiei,Hunedoara, Reşiţa și Cugir să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin, excepţie făcând tăierile şi corecţiile de arbori, arbuşti și gard viu şi să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor, cu o zi înainte de programul comunicat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite