Consurs pentru suporterii FCM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai înfocat suporter FCM va petrece o zi alături de fotbaliştii săi preferaţi foto arhivă
Cel mai înfocat suporter FCM va petrece o zi alături de fotbaliştii săi preferaţi foto arhivă

Coducerea echipei FCM , alături de un magazin de articole sportive organizează un concurs pentru suporterii FCM. Astfel, unsuporter înfocat va putea fi "VIP pentru o zi" şi va putea petrece o zi întreagă alături de fotbaliştii săi  favoriţi.

Concursul se va desfăşurat pe mai multe mini-etape. Pentru fiecare mini-etapă vor fi selectaţi prin tragere la sorţi până la zece concurenţi. Câştigătorii acestor mini-finale se vor califica în Finala, care va stabili suporterul care va fi VIP pentru o zi.

Selectarea concurenţilor pentru fiecare mini-etapă se va face pe baza taloanelor de înscriere depuse în urnele special amplasate în magazinul Joma. Concurenţii se vor întrece în probe de îndemânare sportivă şi cunoştinţe despre echipă.

Aceste mini-etape se vor desfăşura până în luna martie 2012, iar apoi va avea loc marea Finală. Câştigătorul va petrece o zi întreagă cu echipa favorită, va primi obiecte promoţionale ale echipei şi alte premii. Fiecare câştigător al mini-etapelor voi fi premiaţi cu obiecte promoţionale, taloane de reduceri la magazinul Joma şi alte premii din partea sponsorilor concursului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite