Târgu-Mureş: Energomur reclamat la Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Energomur reclamat la Protecţia Consumatorilor
Târgu-Mureş: Energomur reclamat la Protecţia Consumatorilor

Furnizorul de energie termică Energomur a fost reclamat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor după ce săptămâna trecută a oprit furnizarea apei calde către populaţie timp de trei zile.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a primit 20 de reclamaţii din partea mureşenilor nemulţumiţi că Energomur a sistat furnizarea apei calde pe o perioadă de trei zile.

Directorul coordonator adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Mureş, Alexandru Presecan, a precizat ieri că la instituţie au fost înregistrate 20 de reclamaţii împotriva Energomur, din care 10 sunt scrise şi 10 au fost făcute verbal de cetăţenii nemulţumiţi.

Purtătorul de cuvânt al Energomur, Edith Bota, a precizat că ştie de reclamaţiile primite de CJPC."Am înţeles că au fost depuse sesizări la Protecţia Consumatorilor, de la cetăţeni care au reclamat că nu au apă caldă şi nu au fost anunţaţi de sistare. Noi am înştiinţat că se opreşte apa caldă, dar mare comunicare n-am reuşit să facem, pentru că nu avem fonduri", a declarat reprezentantul Energomur.

Furnizarea apei calde a fost reluate după ce furnizorului de gaz E.ON Gaz România i s-a promis plata primei tranşe a datoriilor pe care Energomur le are către acesta. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite