Consiliul Judeţean are un nou membru în Consiliul de Administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szabó Annamária, la CAS Mureş
Szabó Annamária, la CAS Mureş

Consilierii judeţeni au stabilit astăzi noul membru al CJ în Consiliul de Administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate. Aceasta este Szabó Annamária, care îl va înlocui astfel pe Iszlay Árpád.

Conform prevederilor art.287 din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, consiliul de administraţie al caselor de asigurări de sănătate judeţene, ca organ de conducere al acestor instituţii este alcătuit de 11 membri, dintre care unul este desemnat de către consiliul judeţean. Mandatul membrilor consiliilor de administraţie ale caselor de asigurări este de 4 ani.

"Casa de Asigurări de Sănătate Mureş ne comunică faptul că, domnul Iszlay Árpád, din motive de sănătate, se află în imposibilitate de a mai participa la şedinţele consiliului de administraţie, fapt pentru care se solicită nominalizarea altei persoane", a declarat preşedinta CJ Mureş, Lokodi Edita. În aceste condiţii, în şedinţa de Consiliu de astăzi a fost aprobată instalarea în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al CAS Mureş a lui Szabó Annamária. Aceasta este economistă şi a mai trecut pe la Agenţia pentru Protecţia Mediului şi la UMF Târgu-Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite