Conferinţa Naţională de Cardiologie debutează la SCJU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A 10-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Cardiologie cu participare internaţională va avea loc începând de astăzi şi până sâmbătă la Târgu-Mureş.

Manifestarea, devenită tradiţională pentru mediciniştii români, subliniază dezvoltarea cardiologiei mureşene, oraşul nostru fiind un puternic centru medical naţional.”În cadrul sesiunilor de discuţii vor fi dezbătute teme de interes din domeniul actualităţilor în diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare, şi în special ultimele progrese din domeniul tratamentului sindroamelor coronariene acute”, a precizat preşedintele Comitetului de Organizare, Prof. Dr. Benedek Imre.

La Conferinţă vor fi prezenţi cei mai cunoscuţi medici cardiologi din ţară, dar şi invitaţi de marcă din străinătate, cum ar fi Preşedintele Societăţii Maghiare de Cardiologie, prof. dr. Merkely Béla sau preşedintele precedent al Societăţii Austriece de Cardiologie, prof. dr. Glogar Dietmar.

Astăzi, conferinţa va fi axată pe Reabilitarea şi Prevenţia Cardiovasculară, iar mâine, începând cu ora 9.00, specialişti din România şi Italia vor prezenta noi metode de tratare în ceea ce priveşte Bolile Arteriale Periferice.

Acces liber pentru studenţi

Deoarece evenimentul este unul extrem de important pentru studenţii la Medicină, aceştia vor avea acces gratuit la toate sesiunile organizate în cadrul Conferinţei, în timp ce medicii rezidenţi care vor dori să participe la eveniment vor scoate din buzunar 50 de lei, iar medicii specialişti, 150 de lei. Toate manifestările incluse în Conferinţa Naţională de Cardiologie vor fi găzduite de Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite