Târgu Mureş: Conducători auto din Mureş, prinşi în trafic fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre ei, domiciliat în Sovata, era băut şi a refuzat, la spital, să se supună procedurii de recoltare de probe biologice

Data de 17 noiembrie a confirmat, din păcate, că în Mureş evenimentele rutiere reprezintă o constantă, dovadă că trei persoane au fost prinse fără permis, ultima dintre ele refuzând să i se recolteze probe biologice.

Astfel, în acea zi de marţi o patrulă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm a prins, în zona Aleea Carpaţi din Târgu Mureş un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, ce nu poseda permis de conducere. În aceeaşi zi, poliţiştii de la Târnăveni au prins un tânăr de 28 ani din localitate, care conducea fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. 

În seara aceleiaşi zile, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Sovata, au oprit pentru control, pe strada Trandafirilor, un autoturism la volanul căruia se afla un localnic de 41 ani, care nu a fost în măsură să prezinte nici un act de identitate şi nici actele maşinii, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei în vederea identificării.

„Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultând o valoare de 1,12 MG/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, acesta refuzând în faţa medicului de serviciu şi a asistentei să se supună procedurii. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare probe biologice”, a declarat Livia Popa, purtător de cuvând al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite