Concurs Naţional de Breakdance la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La concurs participă 20 de trupe de dansatori foto thekingsbattleground.com
La concurs participă 20 de trupe de dansatori foto thekingsbattleground.com

Peste 130 de dansatori din nouă oraşe ale ţării şi din capitală participă astăzi la cea de-a doua ediţie a Concursului Naţional de Breakdance "Get Down", ce se desfăşoară de la ora 17.00 în clubul "Tineret" din Târgu-Mureş.

Participanţii vor prezenta în faţa unui juriu de specialitate elementele principale ale culturii Hip Hop, acestea constând în Bboying, Dj- ing şi Mc-ing.

Trupele participante provin din oraşele Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Iaşi, Cluj Napoca, Bistriţa Năsăud, Timişoara, Braşov, Zalău, Bacău, Ştei, dar şi din municipiul Bucureşti. Cu toţii se vor întrece pe două secţiuni: Battle-uri şi Crew vs Crew.

La  eveniment participă şi Dj Raffu , unul dintre cei mai apreciaţi DJ al acestei culturi. Premiile puse în joc la secţiunea Crewvs Crew sunt de 100 de lei pentru ocupanţii locului II şi 200 de lei pentru câştigătorii locului I. La secţiunea Battle, premiul I este de 500 de lei şi premiul II este în valoare de 250 de lei pentru fiecare trupă participantă.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an numărul participanţilor a crescut faţă de anul trecut. Dacă atunci erau doar opt trupe participante, acum numărul acestora a ajuns la 20.

Biletul de intrare la concurs este de 6 lei, din care 5 lei reprezintă consumaţia.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite