Colectă de hrană pentru căţeii de la Adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa din imagine provine de la Adăpostul Fiducia şi poate fi adoptată dacă veniţi la Promenada Mall
Căţeluşa din imagine provine de la Adăpostul Fiducia şi poate fi adoptată dacă veniţi la Promenada Mall

Mureşenii cu suflet mare sunt aşteptaţi astăzi, până la ora 20.00, în parcarea de la Promenada Mall (intrarea a 3-a, în apropiere de Baumax), unde este organizată o colectă de hrană pentru câinii adăpostiţi la Târgu-Mureş şi Reghin.

Nu doar alimentele sau jucăriile pot fi oferite căţeilor, organizatorii primesc şi donaţii în bani, pentru care vor acorda facturi fiscale. „Noi adăpostim 300 de câini şi supravieţuim, chiar dacă avem destule greutăţi. Orice ajutor e binevenit”, ne-a declarat Lidia Maier, de la Adăpostul Fiducia, din Reghin.

Adăpostul din Târgu-Mureş, care va primi, de asemenea, o parte din banii sau mâncarea primită de la oameni, adăposteşte în prezent în jur de o sută de căţei, condiţiile în care capacitatea totală de găzduire este de 140 de patrupede. La Promenada nu e organizată doar o simplă colectă de hrană.

Dacă vă aflaţi în căutarea unui animal de companie, veţi putea adopta pe loc un căţeluş. Pentru asta e necesar să aveţi la dumneavoastră buletinul sau o copie după buletin, pentru contractul de adopţie. Acesta va fi realizat pe loc, astfel că vă veţi putea întoarce acasă cu un nou prieten.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite