Clasamentul Raliului Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii au anunţat clasamentul neoficial al Raliului Târgu-Mureş, după ce trei probe speciale au fost anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Clasamentul dat publicităţii de autorally.ro, arată că după proba specială 4 Lupeni, pe primul loc se situează echipajul format din pilotul Szabo Gergo şi copilotul Kohler Zoltan, care au realizat timpul de 25 de minute 38 secunde pe maşina Mitsubishi Lancer Evo IX.

Pe locul doi se situează echipajul format din pilotul Marco Tempestini şi copilotul său Dorin Pulpea pe un Peugeot 207, iar pe locul III s-a clasat echipajul format din pilotul Dan Girtofan şi copilotul Mihai Lăzărescu, pe un Subaru Impreza STI.

Echipajul oraşului, format din pilotul finlandez Tapio Laukkanen şi copilotul său Kaapro Harri se situează abia pe locul nouă, cu 27 de minute şi 59 de secunde, asta după ce cutia de viteze a bolidului lor Subaru Impreza TMR10 a cedat după a treia probă specială. Acesta a fost înlocuită în service, dar era prea târziu pentru echipajul finlandez, deoarece întârzierea avută era prea mare.

Vremea rea, cu ploaie şi zăpadă, i-a făcut pe orgaanizatori să anuleze probele speciale Praid 2, Suseni 2 şi Lupeni 2, urmând ca echipajele să sosească în Târgu-Mureş, unde la ora 19.31 vor lua startul la o nouă probă pe Serpentina veche.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 23.00 în holul Primăriei Târgu-Mureş. Piloţii vor sărbători evenimentul la petrecerea organizată în cortul Gallery Summer Club.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite