City'us va juca împotriva lui Sporting Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul UEFA de la Nyon s-a desfăşurat ieri tragerea la sorţi a grupelor Elite Round, din UEFA Futsal Cup, ediţia 2011-2012.

Campioana României, City’us Târgu-Mureş, a fost repartizată în Grupa C, alături de formaţiile: Sporting Lisabona (campioana Portugaliei), Iberia Star Tbilisi (campioana Georgiei) şi Gyor (campioana Ungariei). Partidele se vor disputa la Lisabona, în perioada 12-20 noiembrie.

 City’us va întâlni, la fel ca anul trecut, pe Sporting Lisabona, finalista ediţiei 2010-2011 a UEFA Futsal Cup, pe Iberia Star Tbilisi, câştigătoarea grupei a 3-a de calificare din Main Round, formaţie care are în componenţă 7 jucători brazilieni, o obişnuită a fazelor finale din această competiţie şi pe ETO Gyor, locul II în grupa a 2-a din Main Round, formaţie pregătită de fostul tehnician al echipei noastre, portughezul Arthur Melo şi care are în lot doi jucători români, Gabriel Dobre şi Ion Al-Ioani, dar şi mai mulţi jucători maghiari care au evoluat la Od. Secuiesc, portarul Balasz şi jucătorii Lodi şi Gyurcsanyi.

Kacso Endre – antrenor City’us: “este o grupă echilibrată, cu o câştigătoare de grupă în Main Round şi două locuri 2 tot în faza anterioară. Pe cei de la Sporting îi cunoaştem, deoarece am jucat şi anul trecut cu ei, la fel şi pei cei de la Gyor, cu un stil apropiat de al nostru şi pregătiţi de Arthur Melo. La echipa din Tbilisi sunt foarte mulţi brazilieni, care pot decide un joc. Pot spune că este o tragere la sorţi bună pentru noi, ne jucăm şansa şi, sunt sigur că vom face o figură frumoasă. Depinde foarte mult adversarul pe care îl vom întâlni în primul joc

Formaţia care va câştiga această grupă se va califica în Final Four.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite