City’us îşi pregăteşte terenul pentru un nou titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

City’us Târgu-Mureş s-a impus cu 9-4 în faţa celor de la CSM Focşani, în etapa a II-a a Ligii 1 la futsal. Târgumureşenii au forţat atât cât a trebuit pentru a-şi trece în cont o nouă victorie.

Golurile reuşite de Florin Ignat în minutele 3 şi 4, Cristi Matei, minutul 6, Răzvan Radu, minutul 9 şi Csoma Alpar, minutul 17, au dus tabela la un liniştitor 5-0. Focşănenii revin şi punctează de 2 ori prin Popa şi Curteanu, dar scorul pauzei este stabilit de portughezul Murilo, la primul gol în tricoul celor de la City’us.

Repriza a II-a debutează cu alte goluri ale echipei mureşene, semnate de Mimi Stoica şi Florin Matei, în minutele 22 şi 24. Acelaşi Curtean mai înscrie o dată pentru Focşani, iar la numai câteva secunde, diferenţa de 6 goluri fiind refăcută de Cristi Matei. Ultimul gol al meciului vine cu 5 minute înainte de final, autor Săraru, de la oaspeţi.

Scor final, City’us – CSM Focşani 9-4.

Antrenorul Kacso Endre a început jocul în formula: Carlao – Lupu, Csoma, Ignat, Fl. Matei. Au mai jucat: Aszalos (portar junior, aflat şi el la debut în tricoul campioanei), Mimi Stoica, Cristi Matei, Nicuşan, Szocs, Murilo şi Radu.

În etapa a III-a, campioana va disputa derby-ul campionatului în faţa celor de la United Galaţi. Partida se va disputa marţi, 20 septembrie, de la ora 20, în direct pe Digisport.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite